Како ви звучи: машина што ги дипли алиштата наместо вас!

Foldimate е името на најновиот апарат за домаќинство кој најмногу треба да ги израдува домаќинките. Многу е веројатно дека му доаѓа крајот на бескрајното и здодевно диплење на алишта.

Foldimate e апарат или робот кој функционира на многу едноставен начин, треба само да му се подаде ПАРТАЛОТ без разлика дали се кошули, панталони, маица или крпа и за неколку секунди ги вади здиплени во идеална линија.

Моментално на пазарот се нудат во предпродажба по цена од 980 долари.

Поддржете ја нашата работа: