Македонска музика на видео од „NASA“

Пред неколку дена на нашиот официјален мејл пристигна една интересна порака од тим на анонимни автори на Македонска музика кои себеси се нарекуваат „eXception“ и побараа од нас како енаука.мк доколку сме во можност и доколку ни се допадне нивниот прв сингл „Дали некогаш“ да го споделиме преку нашиот медиум, притоа напоменувајќи дека  авторите на “Дали некогаш” не се членови на ЗАМП ниту на некое друго здружение од ваков тип и немаат потпишано никаква изјава за забрана за емитување на нивните дела.

Иако ние не сме медиум што промовира музика сепак бидејќи се работеше за интересна и нова Македонска музика решивме да направиме еден мал експеримент и да ја монтираме на едно убаво видео од НАСА и со тоа да дадеме мал придонес за Македонската музика за чие место веруваме дека е во етерот.

Се надеваме дека ќе ви се допадне и дека ќе биде доволно добро за да го споделите

Поддржете ја нашата работа: