Најдобрите 5 идни технологии

Тоа се пронајдоците на новата ера и се навистина неверојатни. Погледнете ги по следниов редослед:

5. Паметна алка

4. Паметен часовник (I Watch)

3. Ѕид – екран

2. Паметна картичка (Smart Card)

1. Паметен весник

 

Поддржете ја нашата работа:
Ви благодариме за секоја ваша поддршка и донација