Неверојатна снимка – Ветрот е толку силен, што го разнесе целиот водопад

Ветрот толку силно дува, што дури го разнесе целиот водопад. Овој неверојатен настан е снимен на Derbyshire Peak, во близина на Hayfield во Велика Британија.

Поддржете ја нашата работа: