„Nike“ патиките што сами се врзуваат пуштени во продажба ( Видео )

Фантастичниот концепт на „NIKE“ инспириран од филмот „Враќање во иднината“ конечно дојде до своите најверни фанови. Прво за нив, а подоцна кога ќе отпочне масовното производство секој ќе може да го има ова уникатно парче на своите нозе.

Според луѓето што ги испробале патиките чувството е интересно и забавно.

„Изненадувачки е колку е чувството нормално кога врвките сами се затегнуваат и силата на стегање некако сама се адаптира така да јачината на стегање е баш погодена“ вели Антони Ха од „techcrunch.com“.

Поддржете ја нашата работа: