Ова е најскапиот остров на светот

СПОДЕЛИ

Овој приватен остров се наоѓа во Обединетите Арапски Емирати, а се продава за 400 милиони евра. Ова вештачки создадено парче земја пред брегот на Арабискиот полуостров се протега на 267 хектари. На него има повеќе приватни плажи и хотели со пет ѕвезди.

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------