Подвижна микроелектрична централа

Оваа мала, но исклучително ефикасна направа, се полни со помош на стандардниот гас за полнење на запалките. Доволно е внатре да се прсне малку гас од кантичката и може да се користи веднаш штом се наполни.


Само едно полнење ви обезбедува  доволно енергија  да го полните вашиот „iPhone“ 11 пати. Исто така може да се користи за напојување на се што може да се полни со „USB“ кабел.


Тимот на „eZelleron“ открива дека испораката на овој уред ќе започне во декември 2015 година.

Поддржете ја нашата работа: