„Селфи“ рака

Селфи раката, всушност не е вистински производ (иако ние не би биле изненаден ако беше), туку уметнички проект од Џастин Кроу и Ејрик Сни. Тие ја опишуваат како „саркастично решение” на проблемот со социјалните мрежи. Никој веќе не сака да биде сам и постојано се вклучува на фејсбук или инстаграм, поминувајќи време со непознати лица.

Селфи раката најверојатно ќе биде забранета за користење на одредени локации.

 

Поддржете ја нашата работа: