Што би се случило кога сите луѓе на светот одеднаш би станале вегетаријанци?

Замислете сите љубители на месо во светот да го сменат својот начин на исхрана и да станат вегетаријанци. Што би значело тоа за животната средина на Земјата и 7-те милијарди луѓе што живеат на неа?

Поддржете ја нашата работа: