Што ќе се случи ако одговорите на спам порака?

Спам пораките можат да бидат многу досадни и постојано да се вртат во нашиот инбокс. Но, што ќе случи ако одговорите на некоја од овие пораки?

Погледнете како писателот и комичар Џејмс Вејч за „TED Talk“ се обиде да објасни каков би бил резултатот ако почнете да одговарате на овие пораки.

 

Поддржете ја нашата работа: