Течен алуминиум и мравјалник

Експериментите што ќе ги видите покрај нивните уметнички резултати исто така ни даваат многу информации за инсектите и нивните градителски, дизајнерски и интелектуални капацитети.

 

 

Поддржете ја нашата работа: