Целата презентација на Тесла Моделот 3

1.000 долари за резервација на супер електрично возило, па и 35.000 долари за самото возило, изгледаат толку привлечно за повеќето љубители на автомобилите на иднината што тие воопшто не го кријат ентузијазмот за моделот 3, како и желбата да го резервираат што поскоро иако производството се планира да отпочне некаде во 2017 година.

Дознајте зошто се крена толку врева околу новиот модел на Тесла наречен Модел 3, директно од самиот сопственик на компанијата Илон Маск.

Поддржете ја нашата работа: