Најгледаните видеа за 2015 година: Само едно поучно

Како и минатата, така и оваа година „YouTube“ ја објави листата од 10 најгледани видеа за 2015 година.

Интересно е тоа што само три популарни видеа се направени од обични корисници на „YouTube“, а останатите 7 видеа се изработени од професионални тимови.

Жалосно е тоа што сите видеа се од забавен карактер и во оваа листа нема ниту едно видео од светот на науката, технологијата или „не дај боже“ образованието.

Светла точка на оваа листа е видеото под реден број 4 кое вреди да се погледне.

1. Silento- Watch Me (Whip/Nae Nae)

2. Clash of Clans: Revenge

3. Crazy Plastic Ball PRANK!!

4. Love Has No Labels

5. Lip Sync Battle with Will Ferrell, Kevin Hart and Jimmy Fallo

6. Justin Bieber Carpool Karaoke

7. 6ft Man in 6ft Giant Water Balloon – 4K – The Slow Mo Guys

8. Golden boy Calum Scott hits the right note

 9. Dover Police DashCam Confessional (Shake it Off)

10. Mean Tweets – President Obama Edition Jimmy Kimmel Live

Поддржете ја нашата работа: