Часовник во облик на пајак

Соодветно наречен Арахнофобија (страв од пајаци), овој осум ножен уред потекнува од швајцарскиот производител на часовници „MB&F“, во соработка со „L’Epée“.

Доколку го поставите на вашата масичка веднаш до креветот, зафаќа површина од 20 см. – доволно да ве извади од памет додека се наоѓате во полузаспана состојба и сте заборавиле дека сте купиле таков часовник.

Доколку го поставите на ѕидот, нозете се шират до 40 см. – што е одличен начин да ги шокирате вашите гости.

За жал (или за среќа), цените започнуваат од 15.700 долари, со позлатена верзија од 18.000 долари.

Поддржете ја нашата работа: