„Dodge Hero“- македонска андроид игра

Доколку ви здосади од „Candy Crash Saga“, еве една интересна игричка. Постојат куп нови апликации на кои треба да им се посвети внимание, но некако ги занемаруваме македонските, локалните. Една од нив е новата андроид игра „Dodge Hero“.

Играта е доста едноставна, но и неверојатно заразна и забавна.

Се што треба да направите е да ги избегнете блоковите, да соберете што повеќе дијаманти и да освојувате карактери. Достапна е во моментов само за „Android“, но има најави дека ќе има и „iOS“ и „Windows Phone“ верзија.

Да ја подржиме и поттикнеме креативноста. Играта можете да симнете ја симнете на следниот линк.

Поддржете ја нашата работа: