Кој го загадува воздухот во Скопје?

Во нашава држава не треба да си научник за да приметиш дека се случува нешто чудно со загадувањето на воздухот, исто така треба да си дојден вчера во Скопје за да не можеш да ја приметиш очигледната разлика во квалитетот на воздухот во последниве неколку години.

Ова е нашата теза :

Најголемиот загадувач или загадувачи оперираат за време на ВИКЕНД или некој ги мести графиците

– пресудете сами –

oktomvri 2016

noemvri 2016

dekemvri

Januari

Недела вечер ( денес 05-02-2017 )

пред неколку часа цифрите беа уште поголеми

6 fevruari

Недела вечер ( предходен викенд 29-01-2017 )

vozduh 29

Вратете се погоре и видете ги графиците повторно и запрашајте се:

Која е веројатноста за време на секој викенд кога нема ни возила, ни камиони, ни автобуси, ни мала индустрија константно да се појавуваат планински врвови во статистиката.

Кој е виновникот ???

Поддржете ја нашата работа: