Интересен експеримент во вселената

Тие ја користат за да снимаат секакви различни работи, вклучувајќи и неколку чудни, но интересни експерименти.

Погледнете што се случува кога астронаутот Тери Виртс става шумлива таблета во безтежинска вода.

 

Поддржете ја нашата работа: