Интервју со „Saksa“ вицешампионот во „Dota2“

Легендата на интернационалниот е-спорт! Нашиот и единствен вицешампион на The International 6 , одвои 10 минути од неговото драгоцено време да раскаже што се се случуваше за време и пред турнирот.

Голема пофалба и до тимот на gg.mk што се потрудија да го обезбедат ова интервју

Поддржете ја нашата работа: