Како да се однесувате за време на бура?

Се чини дека лошите временски услови се присутни во секое годишно време, па затоа би било добро да знаете неколку интересни работи кои можат да ве заштитат од удар од гром.

https://www.youtube.com/watch?v=nhHIz6O85i0

Поддржете ја нашата работа: