Како до перфектна фотографија со „iPhone“?

Знаеме дека кај „iPhone 7“ се е во врска со камерата. Но можеби, ќе ви треба повеќе од двојните камери на „iPhone 7Plus“за да ја направите совршената фотографија. „Moment“  објавија дека нивните леќи официјално работат со „iPhone 7“, па дури и со двојните камери на „iPhone 7Plus“, иако леќите ја покриваат само камерата со широк агол.

Изборот на леќи ги вклучува „wide lens“, „tele lens“, „superfish lens“ и „macro lens“. Сите тие чинат 99,99 долари и им е потребна футрола или монтажна плоча на „Moment“.

Монтажната плоча чини 9,99 долари , а футролата ќе чини 49,99 долари кога евентуално ќе биде објавена. Исто така ќе ви биде потребна и апликација на „Moment“ која работи со футролата.

bothphones-0

„Moment“ имаат еден голем пост за тоа како тие ги дизајнирале леќите за новиот телефон, за што требало многу работа за да функционираат со „iPhone 7Plus“, што дефинитивно вреди да се провери.

img_3199-0

Поддржете ја нашата работа: