Како се употребува „Google Allo“

Новата апликација за чет што ја лансираше Гугл веќе е хит и за кратко време е инсталирана од преку 5 милиони корисници.

Иако добропознато е дека Гугл ја поврзува апликацијата со вашиот мобилен број и најверојатно ги снима сите ваши разговори поради што многу експерти се загрижени за нашата приватност сепак тоа не ги загрижува поголемиот број од луѓето кои се ионака свесни дека во денешно време најверојатно и вака и така се се снима.

Поради тоа најдовме интересно видео каде се објаснети начинот на користење и некои интерсни опции што ги нуди апликацијата

Па стиснете Play погледнете го видеото и видете што нуди Гугл

Поддржете ја нашата работа: