„NASA“ прес за „Еuropa“ вечерва во живо

СПОДЕЛИ

Почитувани читатели сакаме да ве известиме дека вечерва со почеток во 20:00 часот НАСА ќе има прес конфернција на која ќе ги презентира новите откритија за изненадувачката активност на Европа – една од многуте месечини на Јупитер, поконкретно докази за подземни океани.

Оваа замрзната месечина се смета за еден од најдобрите кандидати за вонземски живот во нашиот Сончев систем, што го прави ова соопштение прилично возбудливо.

Ве молиме споделетеја информацијата со вашите пријатели за кои сметате дека овој прес може да ги интересира

Повеќе можете да дознаете на следниов линк каде пред некој ден поопширно ја имаме обработено темата

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------