Неверојатна анимација која прикажува како органите се движат во текот на бременоста

Освет тоа што потребите се менуваат кај жените во текот на бременоста, се менуваат нејзиниот внатрешен и надворешен изглед.

Како што бебето расте, тоа за себе завзема се поголем простор.

Експертите од Музејот за наука и индустрија во Чикаго направија навистина фасцинантна анимација која покажува како просторот во внатрешноста на женското тело се менува – желудникот ја менува формата за да се создаде доволно простор за бебето.

Поддржете ја нашата работа: