Новиот „iPhone 7“ ќе ја има најдобрата камера досега

Камерата ќе му овозможи на телефонот да користи повеќе пиксели, во споредба со камерите со 1 сензор, при што драматично ќе се подобри квалитетот на сликите и видеата.

Новиот „iPhone 7“ се очекува во 2016 година.

 

Поддржете ја нашата работа: