Падна снег во Јужна Африка

СПОДЕЛИ

Жителите на Јужна Африка утрово ги чекаше вистинско изненадување. Во регионот Квазулу Натал падна снег! Наглите временски промени овозможиле пробив на студен и влажен воздушен бран и врнежи од снег.

Друштвените мрежи се преполни со снимки и фотографии бидејќи повеќето жители првпат имаат можност да го видат и да го почувствуваат снегот.

Foto: Youtube printscreen

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------