„Паметна“ алка против лошите навики

Џастис вели дека на почетокот му било навистина тешко, но сега веќе 4 месеци не чувствува потреба да се напие. Електро шоковите се со јачина од 350 волти, но доколку сакате, може да ги подесите на јачина која ви одговара. Апликацијата е сосема безбедна и може да се користи за одвикнување од цигари, алкохол, грицкање нокти, па дури и од негативните депресивни мисли. 

Поддржете ја нашата работа: