„Saygus V2“ – новoто чудо меѓу телефоните

 

„V2“-Трио
Камерите  имаат оптички стабилизатор на сликата. Задната камера е 21 мегапиксел, предната 13. Уредот е водоотпорен до 1 метар вода за 30 минути и е обложен со кевлар влакна. Исто така, има инфрацрвен предавател, со 60GHz мобилен трансивер. Се од екранот на „V2“ може да се проектира на ТВ монитор со „усб“ или „хдмл“ порт, со користење на „HD WiFi dongle“ и до 40 метри, скенер на отпечатоци и вградена „Харман Kардон“ аудио технологија.

„V2“ има втемелен пристап на располагање, овозможувајќи им целосен пристап на програмерите за да создадат нов софтвер за инсталација. „V2“ поддржува и мулти-подигање.

Се’ уште е непозната цената по која ќе се продава, но се очекува да биде околу 80 евра поевтин од андроид телефоните со слични перформанси.

 

Поддржете ја нашата работа: