Што ќе се случи доколку астероид удри на Земјата?

Видеото е креирано од страна на Los Alamos National Lab и покажува детална симулација и анализа направени во оваа лабораторија на тоа што може да се случи доколку астероид удри во нашата планета.

Поддржете ја нашата работа: