Уред за повкусно пиво

За да се користи, треба да се стави лименка или шише пиво во внатрешноста на машината, да се вметне цевката во пивото и да се затвори капакот. Пивото е веднаш готово и со помош на движење на рачката нанапред се става пиво во чаша, а со движење наназад густа пена.

Уредот “Fizzics“ е компатибилен со сите стандардни шишиња и лименки пиво, а основачите препорачуваат секогаш да се користи ладно пиво за оптимални резултати.

Се очекува да се продава по цена од 199 долари, или околу 180 евра. Со оваа цена, “Fizzics“ не е наменет за оние кои го пијат најевтиното пиво од продавница, туку за оние ентузијасти кои секогаш сакаат да уживаат во вкусот на најдоброто можно пиво.

Поддржете ја нашата работа:
Ви благодариме за секоја ваша поддршка и донација