Видео кое ќе ве научи како да се справите со вашата непослушна мачка

Мачките можат да бидат непослушни кога треба да им исечете нокти, да им ставите капки во уши или само да ги погалите и гушнете. Иако ги обожавате тие знаат да ве изгребат. За такво нешто никогаш повеќе да не ви се случи, погледнете го видеото.

Видеото е направено од страна на Д-р. Uri Burstyn, кој дава едноставни, но корисни совети за справување со вашиот крзнен миленик, на начин кој е удобен за него и гарантира дека нема да се здобиете со гребаници насекаде по вашето тело.

Поддржете ја нашата работа: