Во устата на крокодилот

Тревор Фрост и Мелиса Леш, фотограф и режисер, откако дознале за огромниот број на крокодили кои ловците ги убиваат, одлучиле да ја раскажат нивната приказна и да го испитаат нивниот живот од секој можен агол – вклучувајќи го и оној од внатрешноста на устата. Погледнете го видеото.

 

Поддржете ја нашата работа: