Возило на тркала од велосипед- Видео

Бил Молд е механичар за велосипеди кој решил да изгради големо тркало за велосипед и да проба дали ќе биде доволно силно за да ја издржи тежината на еден автомобил.

Погледнете го видеото каде што тој ни објаснува како го направил и како го прикачил тркалото за автомобилот. Што мислите, дали неговиот експеримент е успешен?

Поддржете ја нашата работа: