Запознајте го најдобриот дрон на светот

„Gimball“ е првиот дрон кој може да трпи удари и безбедно да се управува во присуство на луѓе без грижа дека истиот може да повреди некого. Овој дрон може да  понуди вистинско решение во многу ситуации, посебно во спасувачки мисии при големи хаварии, земјотреси и слични непогоди, но откако ќе ги прегледате видеата сами ќе можете да си створите слика и идеја за неговата иднина.

 

Поддржете ја нашата работа: