9 појави во природата кои науката сè уште не може да ги објасни

Можеби ќе го спречиме стареењето, а во меѓувреме ја чекаме првата трансплантација на човечка глава. Ама. Секогаш има ама. Дури и денес, покрај сиот напредок, природата сè уште не дозволува да биде целосно откриена. Погледнете го видеото од „Beyond Science“ со 9 природни феномени кои им предизвикуваат несоница на најголемите светски умови. Можеби вие имате некое објаснување?

 

Поддржете ја нашата работа: