Александар Митов

5 НАСЛОВИ 0 КОМЕНТАРИ
Магистер по здравствена екологија и влијанија на животната средина врз здравјето

Најново од Енаука.мк

Ако лебарките можат да преживеат нуклеарна катастрофа, тогаш зошто умираат од...

Инсектицидите се отрови, креирани специјално да го погодуваат нервниот систем на инсектите кога директно ќе се напрскаат. Кога зборуваме за нуклеарните бомби, се случува лебарките...