Иновативен начин на предавање анатомија

 

Иако ова е прилично добар пристап, многумина се прашуваат зашто решила да го искористи своето тело, наместо традиционалните графикони, табели и скелетни кукли, па постојат поделени мислења за овој начин на предавање. Што мислите вие? Би ви пречело ли вашето дете да учи на ваков начин?

Поддржете ја нашата работа: