Како би изгледало кога сите луѓе би живееле во еден град?

Дали некогаш сте се запрашале како би изгледало кога сите луѓе од светот би живееле во еден град?

Колку би бил голем градот и колку луѓето во тој град би биле блиску или оддалечени едни од други?

Екипата на „YouTube“ каналот „RealLifeLore“ , во своето интересно видео дава одговори на овие и уште многу други прашања.

Погледнете го видеото.

Поддржете ја нашата работа:
Ви благодариме за секоја ваша поддршка и донација