Како самите да си направите ласерски аларм?

Не секој може да си ги дозволи современите методи за заштита со компјутерски мониторинг и сл. па затоа ви претставуваме еден едноставен и евтин начин како да направите ласерски аларм од предмети кои лесно може да ги набавите, а можеби и веќе ги имате во вашиот дом. Погледнете!

 

Поддржете ја нашата работа: