Колку мажите го познаваат женскиот полов орган?

Иако претставува главен извор на среќа за мажите, дали тие всушност ги познаваат основните карактеристики на женското тело, односно конкретно на женскиот полов орган?

Следново видео ни покажува еден социјален експеримент во кој образовани мажи треба да ја нацртаат вагината. Резултатите, како што може да замислите, се прилично лоши. Погледнете за што станува збор.

Поддржете ја нашата работа: