Малку поинаков поглед на секојдневните активности (ВИДЕО)

Сте се запрашале ли некогаш што се случува внатре во вашето тело додека зборувате, јадете, пиете, па дури и кога имате секс? За да ја задоволат вашата љубопитност, со текот на годините научниците снимале како изгледаат различни животни активности со помош на скенер за магнетна резонанца.

На видеото ќе може да видите што се случува со човечкото тело кога извршува различни активности, од пиење на сок од ананас до имање на сексуален однос.

Поддржете ја нашата работа: