Поглед на животот во вселената

 

Оваа нова можност ќе им овозможи на истражувачите да прават видеа со висока резолуција за да ни овозможат увид во широкиот спектар на експерименти кои се одвиваат таму секој ден. Исто така, ќе ни ги подарат и досега најдобрите слики од нашата планета, како и од активностите кои се случуваат на вселенската станица.   

Поддржете ја нашата работа: