Релаксирајте се со најсмирувачката песна на светот

Најсмирувачката песна според науката, има способност да го забави отчукувањето на срцето, да го намали крвниот притисок и да го намали нивото на кортизол (хормон на стресот) во невидени стапки.

Сега, заедно со 5 други песни, е вклучена во албум кој го оптимизира релаксирањето.

8-минутната песна од англиската група „Marconi Union“ е наречена „Weightless” и е придружена со видео.

Поддржете ја нашата работа: