Соларна енергија во Гангнам стил (ВИДЕО)

Израелската компанија „SolarEdge“ на многу интересен начин ги ангажира своите вработени за празниците да глумат во нивните новогодишни видеа, кои на уникатен и духовит начин ја промовираат употребата на соларната енергија.

Ова видео е од крајот на декември 2012 година

А ова е нивното најново видео кое го објавија пред некој ден

Се надеваме дека овие видеа ќе ве расположат и ќе ве наведат да рамислувате за некој сличен проект и кај нас.

Среќни новогодишни празници!

 

Поддржете ја нашата работа: