Таг: toksini

Најново од Енаука.мк

Достигната највисоката досега снимена температура на Антарктикот!

Антарктикот, дом на огромни ледени плочи, пингвините и Јужниот пол, достигна загрижувачка температура од 18,3 ° C, тврдат истражувачите од аргентинската истражувачка база Есперанца. Температурата ќе...