(ВИДЕО) Новиот Bio-Processor на Samsung

Новиот „Bio-Processor“ на „Samsung“ е далку подобар од обичните фитнес монитори.

Toj ја мери вашата телесна тежина, мускулатурната маса, пулсот, телесната температура и количината на стрес што го чувствувате.

Биолошкиот процесор на „Samsung“ веќе е пуштен во производство, а се очекува првите биолошки процесори да излезат од фабриките во првата половина на 2016 година.

Поддржете ја нашата работа: