Виски во вселената

Оваа чаша, наречена „Space Glass“ или вселенска чаша, не само што го решава основниот проблем на движење на течностите во вселената, туку исто така е и убаво дизајнирана и изработена од страна на познатиот бренд „Ballantine’s“. Единственото разочарување е тоа што всушност не е направена од стакло.

 

Поддржете ја нашата работа: