Чистење графити за 5 минути (ВИДЕО)

Најчесто пред и после секои избори градските ѕидови добиваат нови „декоративни“ елементи најчесто од луѓе што имале двојка по ликовно и македонски јазик уште во прво одделение.

Можеби до скоро и можевме да ги разбереме градските татковци и службите во чија надлежност е чистењето на овие најчесто грозни натписи и шкртаници, пред се поради тоа што истите не се чистат и единствено решение е молерисување на ѕидот, меѓутоа откако ќе го погледнете видеото ќе ви стане јасно дека тие времиња се минато и технологијата овозможува чистење на графитите, натписите и шкртаниците за 5 минути.

 

Поддржете ја нашата работа: