Како да правите професионални фотографии со iPhone

Знаеме дека кај „iPhone 7“ се е во врска со камерата. Но можеби, ќе ви треба повеќе од двојните камери на „iPhone 7Plus“за да ја направите совршената фотографија. „Moment“  објавија дека нивните леќи официјално работат со „iPhone 7“, па дури и со двојните камери на „iPhone 7Plus“, иако леќите ја покриваат само камерата со широк агол.

Изборот на леќи ги вклучува „wide lens“, „tele lens“, „superfish lens“ и „macro lens“. Сите тие чинат од 79,99 до 99,99 долари и им е потребна футрола или монтажна плоча на „Moment“

leki

Монтажната плоча чини 9,99 долари , а футролата чини 29,99 долари

Исто така ќе ви биде потребна и апликација на „Moment“ која работи со футролата.

kukiste

„Moment“ имаат еден голем пост за тоа како тие ги дизајнирале леќите за новиот телефон, за што требало многу работа за да функционираат со „iPhone 7Plus“, што дефинитивно вреди да се провери.

Processed with VSCO with b1 preset

 

Поддржете ја нашата работа: