Крикот на оваа пустинска жаба е апсолутно застрашувачки [ВИДЕО]

Оваа пустинска жаба произведува навистина смешни звуци. Тие звучат како играчка за бебиња, а всушност жабата е лута и подготвена за борба.

Поддржете ја нашата работа: