Натпревар за најслатко животинче на светот

Се разбира, овој натпревар не е само за научници, бидејќи ништо не ги спречува останатите да го користат овој хаштаг. Секој кој е љубител на фотографии од слатки животни може да се приклучи на забавата.

Еве неколку од нашите омилени. За повеќе, посетете го #CuteOff.


 

 

 

 

Поддржете ја нашата работа: